Vaalikiertueella

Vaalikiertueemme alkoi ystävänpäivänä lähes päivittäin.  Aamulla lähdemme  asuntoautolla viimeistään klo kahdeksan.  Sitä ennen keitetään kahvit, pakkaamme  pullat, maidot ja sokerit mukaan.

Useimmiten olemme suunnanneet kohti toreja, laitamme pöydän ja tarjoamiset.  Kahvittelun lomassa on keskustelua, ihmiset kyselevät ja antavat ehdotuksia, mitä Eduskunnassa  pitäisi tehdä, jos minut sinne valitaan.

Ihmisten suurin huolenaihe on , mikäli Suomi joutuu muiden maiden maksumiehiksi. Olemme sitä mieltä, että kukin maa hoitakoon oman taloutensa, puheenjohtajamme Soini on siinä täysin oikeassa.

Tutuiksi ovat tulleet lähes kaikki Pirkanmaan torit.  Vastaanotto on ollut todella hyvää, sillä ihmisiä on ollut valtavasti liikkeellä.

Perussuomalaisten arvopohja ja asiat joita puolueemme ajaa ovat

tapaamiemiemme ihmisten kanssa samansuuntaisia.

Suomalaisina päättäjinä meidän pitää puolustaa suomalaista ihmistä.  Minulta kysytään , miten eläkeläinen pärjää 700-800 eurolla, kun vuokra on lähes 400 euroa, ruokaan menee vähintään 300 euroa, lääkekulut huomattavat, lisäksi lämmityskulut, mitkä ovat tuntuneet jokaisen kukkarossa.  Mitä siihen osaa vastata muuta kuin että ei tule toimeen. Nämä kysymykset haluttiin lähettää valtiovarainministeri Kataiselle. Elämä ei todellakaan ole fantasiaa.

Aihe(et): Blogimerkintä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *